Huawei HarmonyOS, iOS’u geçmeye başladı: İşte kullanım oranları
Araştırma firması Counterpoint Research, 2024'ün birinci çeyreği için en tanınan taşınabilir işletim sistemlerini açıkladı. Huawei…
Araştırma firması Counterpoint Research, 2024'ün birinci çeyreği için en tanınan taşınabilir işletim sistemlerini açıkladı. Huawei…
Apple, WWDC 2024 kapsamında yeni macOS 15 Sequoia işletim sistemini duyurdu. Mac’lere güç verecek olan yeni…
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından hazırlanan Elektronik Haberleşme Bölümü Pazar Bilgileri 2023 Raporu…
Global Rüzgar Gücü Kurulu'nun (GWEC) bu yılki Küresel Rüzgar Raporu'na nazaran, global rüzgar sanayisi 2023…
ASELSAN, şirketin enflasyon muhasebesi uygulanmış 2023 yılı finansal sonuçlarını açıkladı. Şirketin 2023 cirosu ve net…
Vodafone Türkiye, Nisan ayında başlayan 2023-24 mali yılının 3. çeyrek sonuçlarını açıkladı. Ekim-Aralık 2023 periyodunu kapsayan 3.…
Pazar araştırma firması Canalys, global tablet pazarının 2023 yılına ilişkin son sayılarını paylaştı. Rapor, tablet satışlarındaki…
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2023 sonuçlarını açıkladı. Türkiye’nin yeni nüfusu…
Türkiye, 2024 yılında Avrupa'nın en büyük kömür yakıtlı elektrik üreticisi olarak Almanya'yı geçme yolunda ilerliyor.…
Pazar araştırma şirketi IDC’nin bilgilerine nazaran, Apple, 2023 yılında dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi…
Teknovivo ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!